Onze nieuwe locatie in het Huis van de stad Rijswijk!

Nieuwe openingstijden

We zijn vanaf nu elke doordeweekse dag van 09.00 tot 22.00 uur open. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 18.00 uur open.

Wil je hulp van een bibliotheekmedewerker? Je kunt ons op maandag van 12.00 tot 18.00 uur aanspreken, op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Over het Huis van de stad Rijswijk

Het Huis van de stad Rijswijk is een gezellige ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor hulp of advies. Onze buren zijn Trias, Welzijn Rijswijk en straks ook de gemeente Rijswijk. 

Het Huis van de stad is de plek waar je een boek kunt lezen, de taal kunt leren, maar ook cursussen kunt volgen of alles kunt vinden over vrijwilligerswerk. Bij het Huis van de stad Rijswijk kun je trouwen in de trouwzaal, en na de verhuizing van de publieksbalie (eind 2023) terecht voor vragen en service vanuit de gemeente Rijswijk. Denk bijvoorbeeld voor een nieuw paspoort. Wij hebben veel zin om samen met onze partners leuke activiteiten te organiseren voor alle inwoners van Rijswijk. 

Je kunt het Huis van de stad Rijswijk vinden op Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk. De locatie is goed te bereiken met tram 17, bus 22, 23 en 29, de fiets en lopend. Kom je met de auto? Dan kun je die in de buurt parkeren.

Toegankelijkheid

Kom je met een scootmobiel, rollator of kinderwagen naar het Huis van de stad Rijswijk? Dan kun je aan de rechterkant van de grote buitentrap een lift vinden om naar boven te gaan.

Programma na de zomervakantie

Op dit moment werken we hard aan ons activiteitenprogramma voor na de zomervakantie. Naast de vertrouwde Baby BoekStartochtenden, het Peutervoorlezen en natuurlijk het IDO-spreekuur, zijn we ook aan de slag met allerlei andere activiteiten. Voor jong en oud. Zodat er straks voor iedereen wat wils is.

Wil je op de hoogte blijven van onze agenda? Houd dan de website in de gaten en volg onze socialmediakanalen.