Klantenonderzoek BiebPanel

Gepubliceerd op: 26 mei 2014 00:00

Klanttevredenheidsonderzoek

De Bibliotheek aan de Vliet startte in februari met het werven van belangstellenden voor BiebPanel. BiebPanel is een online onderzoeksplatform speciaal voor de bibliotheekbranche. Met de resultaten wordt de bibliotheek vier keer per jaar voorzien van actuele klantinformatie over allerlei onderwerpen. Op basis van de onderzoeksresultaten en de reacties van de klanten wil de bibliotheek haar dienstverlening verbeteren. Inmiddels zijn de resultaten van de wervingscampagne bekend.

Resultaten wervingsactie

446 gebruikers van de Bibliotheek aan de Vliet meldden zich tot nu toe aan voor BiebPanel. Enkele achtergrondkenmerken van deze groep: 75 % is vrouw, 40 % is samenwonend of getrouwd met kinderen en 39 % is 65 jaar of ouder. 40 % van deze groep bezoekt de bibliotheek 1 keer per 2 tot 3 weken. 26 % blijft 15 tot 20 minuten in de bibliotheek.

Bekijk het overzicht hieronder of download het overzicht van het BiebPanel ledenbestand als PDF bestand.

Binnenkort worden de inhoudelijke resultaten van het eerste onderzoek bekendgemaakt.

Meer informatie over BiebPanel

Kijk voor meer informatie over BiebPanel op onze speciale BiebPanel pagina. Meteen aanmelden voor BiebPanel kan ook via de link. Aanmelden voor BiebPanel>>