Basiscursus creatief schrijven 'Toveren met woorden'

Gepubliceerd op: 13 oktober 2019 12:11

Toveren met woorden is een nieuwe basiscursus creatief schrijven waarin u leert uw verbeelding alle ruimte te geven. De cursus start donderdag 31 oktober in de bibliotheek in Rijswijk en maandag 4 november in de bibliotheek in Voorburg. De cursus wordt gegeven door Sylvia Roes.

Zes lessen

In zes lessen maakt u kennis met het schrijven van proza, poëzie en non-fictie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten worden de creatieve mogelijkheden verkend. Tijdens de lessen schrijft u veel en iedere keer krijgt u een kleine huiswerkopdracht mee. Die bespreken we in de volgende les. Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. U schrijft met pen en papier.

Data en tijden

Aanmelden

Meld u snel aan, want er is ruimte voor maximaal tien deelnemers. Wie nu niet aan de beurt komt, komt op de wachtlijst voor de volgende cursus. Aanmelden kan via bovenstaande knoppen (en betaal met iDEAL) of aan de balie in de bibliotheek (en betaal met PIN).

Schrijfcafé

Komen de cursusdagen u niet uit? Dan is er nog het Schrijfcafé. Daar krijgt u in één bijeenkomst verrassende en uitdagende opdrachten die uw fantasie aan het werk zetten.

Bibliotheek Voorburg | vrijdagen 1 november en 6 december | 10.30 - 12.30 uur
Bibliotheek Rijswijk | woensdagen 6 november en 4 december | 19.30 - 21.30

Ook hier geldt: aanmelden via de website of aan de balie in de bibliotheek.

Professioneel tekstschrijver

Docent Sylvia Roes is professioneel tekstschrijver. Zij werkt onder andere voor gemeenten, ministeries, en andere overheidsinstellingen. Cursussen creatief schrijven biedt zij aan via haar praktijk ‘Toverpen’.