GEANNULEERD: Twaalfde editie talkshow Rondom Rijswijk

Gepubliceerd op: 10 maart 2020 10:30

Vanwege de corona-maatregelen gaat Rondom Rijswijk op zondag 15 maart niet door.

Van de biografie over oud voetballer Sjaak Polak tot de bouwplannen in het Havenkwartier.

Op zondag 15 maart aanstaande vindt de 12e editie van de succesvolle lokale talkshow Rondom Rijswijk plaats. Dit keer strijkt het rondtrekkende praatprogramma neer bij de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk. U kunt weer rekenen op een middagvullend programma met uiteenlopende onderwerpen.

Foto: een eerdere editie van Rondom Rijswijk met presentator Frans Limbertie.

Wat u kunt verwachten

Zo gaat presentator Frans Limbertie in gesprek met oud voetballer Sjaak Polak en auteur Rick van Leeuwen over Polaks biografie ‘Even Serieus’. Vertelt het echtpaar Netty en Leo Olffers over hun prachtige huiskamerproject ‘De Laakse Lente’. Én gaat een afvaardiging van het Havencollectief en gemeenteraadslid Andy Kooy (PVDA) met elkaar in gesprek over de gemeentelijke bouwplannen in het Havenkwartier.

Rondom Rijswijk praat u bij over lokale actualiteiten, cultuur en politiek!

• Kom langs op zondag 15 maart in de Bibliotheek in Rijswijk.
  • De aanvang is om 13:45 uur. Het duurt tot ongeveer 15:15 uur.
  • De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

Bouwplannen Havenkwartier
Bewoners maken zich ongerust over de bouwplannen van de gemeente Rijswijk in het Havenkwartier. Namens het havencollectief komen zij hierover hun zorgen uiten. Namens de Rijswijkse politiek schuift gemeenteraadslid Andy Kooy (PvdA) aan.

Biografie ‘Even Serieus’
Auteur Rick van Leeuwen tekende het levensverhaal op van de Haagse oud voetballer Sjaak Polak. Beiden zijn te gast aan tafel.

Huiskamerproject ‘De Laakse Lente’

Netty en Leo Olffers draaien met veel enthousiasme al acht jaar lang het succesvolle 'De Laakse Lente', waarbij het echtpaar hun huiskamer meerdere dagen per week openstelt in het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen.

Toneelgroep Elf speelt ‘Het Experiment’
Vanaf medio april speelt toneelgroep Elf het toneelstuk 'Het Experiment' van schrijver Anton Klee in het theater van Woonzorgcentrum Steenvoorde. Deze middag geven zij alvast een korte preview van hun nieuwe productie.

Zangeres Paula Koenen
Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door zangeres Paula Koenen.

Graag tot dan!

Na afloop van het programma is er gelegenheid om met elkaar, tafelgasten of Frans Limbertie na te praten.