Thematentoonstelling 'Vakantie' door Amateurspalet

Gepubliceerd op: 6 december 2019 16:00

De leden van de Rijswijkse Vereniging voor Beeldende Kunst Amateurspalet kozen dit jaar bij de decembertentoonstelling in de bibliotheek voor het thema 'Vakantie'. De opening van de expositie is zaterdag 7 december om 14.00 uur en wordt gedaan door een medewerker van de ANWB.

Tentoonstelling

Tot en met 31 december kunt u tijdens openingsuren deze tentoonstelling bezoeken in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk. In verband met filmvoorstellingen is de expositieruimte niet toegankelijk op de dinsdagmiddagen 10 en 17 december en ook niet op zaterdagmiddag 21 december.

Bijzondere vakanties

Wie heeft er geen mooie herinneringen aan leuke, bijzondere vakanties? Dichtbij huis of ver weg? Vakantie heeft iets magisch. Misschien bent u al plannen aan het maken voor volgend jaar zomer? Of gaat u zelfs deze Kerst nog weg? Wandelen, met de fiets of op de ski’s, met de tent of caravan? Met de trein, boot of het vliegtuig? Of misschien geeft thuisblijven u wel het ultieme vakantiegevoel?

Portretten van burgemeester Bezuijen

Tegelijkertijd met deze tentoonstelling worden in de bibliotheek ook de portretten getoond die leden van Amateurspalet maakten van burgemeester Michel Bezuijen van Rijswijk. Deze portretten zijn eerder dit jaar geschilderd of getekend tijdens het project “Sterren op het Doek Rijswijk”.

Wilt u meer weten over de cursus ”Portrettekenen Amateurspalet”?