Woej en bibliotheek helpen bij uw belastingaangifte

Gepubliceerd op: 8 februari 2019 15:54

Bent u 65 jaar of ouder en hebt u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Woej biedt ook dit jaar weer bij de locatie Voorburg van de Bibliotheek aan de Vliet gratis hulp aan zelfstandig wonende senioren bij het invullen van de belastingaangifte. Daarnaast helpen we ook een beperkt aantal mensen die jonger zijn dan 65. Informeer of we nog plek hebben voor u.

Samen met een deskundige Woej-vrijwilliger of sociaal werker wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen, maar ook voor u en uw partner samen.

Voor wie?

U kunt gebruikmaken van de service als u:

• geen eigen woning bezit;
  • niet meer spaargeld dan € 30.000 per persoon hebt;
  • uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 23.000 voor een alleenstaande en € 30.000 voor een echtpaar;
  • u (beiden) beschikt over een eigen DigiD-code.

Hebt u geen aanslagbiljet gekregen, maar ontvangt u naast uw AOW, een klein pensioen en hebt u in 2018 hoge kosten gemaakt? Voor bijvoorbeeld vervoer bij ziekte, medicatie of voor het volgen van een dieet? Dan kunt u ook een afspraak met ons maken.

Afspraak maken

Vanaf maandag 11 februari kunt u op de volgende tijden bellen om een afspraak te maken:

• maandag van 11.00 - 16.00 uur
  • dinsdag van 11.00 – 14.00 uur
  • woensdag van 11.00 – 14.00 uur.

Woej is bereikbaar op telefoonnummer 070- 205 47 50. De afspraken worden ingepland vanaf 4 maart bij de bibliotheek in Voorburg, Koningin Julianalaan 257.

Zelf aangifte doen

Gaat u uw aangifte zelf doen? Ook dat kan in de bibliotheek! Voor de aangifte mag u onze computers gratis gebruiken. Documenten voor de belastingdienst kunt u gratis printen.

U kunt voor deze service van 4 maart tot 1 mei 2019 terecht in de locaties van de Bibliotheek aan de Vliet:

• Leidschendam | Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Voorburg | Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

Bent u geen lid van de bibliotheek? Ook dan kunt u van deze service gebruikmaken.