Belastingspreekuur in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 1 maart 2018 15:55

Woont u in Rijswijk? En hebt u hulp nodig bij uw belastingaangifte? U kunt dan terecht op het belastingspreekuur in de bibliotheek in Rijswijk op zaterdag 24 maart van 10:00 - 14:30 uur.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van het belastingspreekuur in Rijswijk gelden de volgende voorwaarden:

• u woont in de gemeente Rijswijk
  • u beschikt over een eigen DigiD (deze kunt u zelf aanvragen via www.digid.nl/aanvragen)
  • u bent ouder dan 65 jaar
  • u hebt geen koophuis
  • u hebt niet meer spaargeld dan € 25.000,00 per persoon

Belangrijk: wij werken alleen op afspraak!

U kunt vanaf zondag 11 maart een afspraak maken met Martine Koopman van Welzijn Rijswijk via telefoonnummer 06 11 27 60 26.

Kosten

De kosten voor deze service zijn € 5,00 euro per persoon. U kunt dit bedrag gepast en contant betalen aan de vrijwilliger.

Zelf aangifte doen

Gaat u uw aangifte zelf doen? Ook dat kan in de bibliotheek! Voor de aangifte mag u onze computers gratis gebruiken. Documenten voor de belastingdienst mag u gratis printen.

U kunt voor deze service tot 1 mei 2018 terecht in één van de locaties van de Bibliotheek aan de Vliet:

• Leidschendam | Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam

• Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

• Voorburg | Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

Bent u geen lid van de bibliotheek? Ook dan kunt u hiervan gebruikmaken.