Clairy Polak over haar debuutroman ‘Voorbij, voorbij’

Gepubliceerd op: 26 september 2019 10:03

Dit jaar verscheen de debuutroman van Clairy Polak. Een bijzondere roman over afscheid nemen en gebaseerd op haar eigen ervaringen. Steeds meer mensen komen eens in hun leven in aanraking met dementie of alzheimer, vaak met verwoestende gevolgen. Tijdens deze middag zal literair agent Paul Sebes Clairy Polak interviewen.

Een middag met Clairy PolakKom op zondag 6 oktober van 15.00 – 17.00 uur naar Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95 in Voorburg, om het interview bij te wonen. Kaarten voor deze middag koopt u aan de kassa van het theater of op www.theaterludens.nl.

Over Clairy Polak

Clairy Polak is een Nederlandse journaliste en radio- en televisiepresentatrice. Ze is vooral bekend van actualiteitenprogramma’s als NOVA, Buitenhof en Het filosofisch kwintet.