De Bibliotheek aan de Vliet dicht tot en met minimaal 28 april

Gepubliceerd op: 1 april 2020 13:30

Maandag 31 maart maakte de rijksoverheid bekend dat de landelijke corona-maatregelen in ieder geval gelden tot en met dinsdag 28 april. Dat betekent dat alle locaties van de Bibliotheek aan de Vliet in deze periode dicht blijven. Verder worden tot die tijd ook alle activiteiten geannuleerd.

Het kabinet over het coronavirus

Het kabinet heeft besloten de eerder afgekondigde maatregelen te verlengen tot en met dinsdag 28 april, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Meer actuele informatie en adviezen kunt u lezen via de onderstaande knop.

Wilt u inleveren?

U kunt uw materialen op ieder moment van de dag in de boekenbus inleveren. Deze vindt u aan de buitenkant van de bibliotheek.

Wilt u verlengen?

Dat is in principe niet nodig. Alle materialen zijn automatisch verlengd tot in mei. U kunt dit zelf nakijken via 'Mijn Bibliotheek'. Lukt het u niet om in te loggen op Mijn Bibliotheek? U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur bellen op 070 - 24 00 250. Wij helpen u graag!

Wilt u lenen?

Het is tot en met 28 april niet mogelijk om in de bibliotheek nieuwe materialen te lenen. U kunt wel e-books en luisterboeken lenen. Kijk hiervoor op de online Bibliotheek.

Heeft u reserveringen?

Alle reserveringen blijven een week staan nadat we weer open zijn.

Ingeschreven of een kaartje gekocht voor een activiteit?

Alle activiteiten tot en met 28 april gaan niet door. Indien u een kaartje heeft gekocht voor een activiteit krijgt u uw geld terug. U hoeft zelf geen contact met ons op te nemen om te annuleren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op de hoogte blijven

De Bibliotheek aan de Vliet volgt landelijke ontwikkelingen, adviezen en voorschriften van het RIVM op. Volg de berichten op deze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie