De Bibliotheek aan de Vliet dicht tot en met 11 mei

Gepubliceerd op: 22 april 2020 11:00

Dinsdag 21 april maakte de rijksoverheid bekend dat de landelijke corona-maatregelen in ieder geval blijven gelden. Dat betekent dat alle locaties van de Bibliotheek aan de Vliet in deze periode dicht blijven. Verder worden tot die tijd ook alle activiteiten geannuleerd. De tijdelijke service van de afhaal Bibliotheek blijft nog doorlopen.

Het kabinet over het coronavirus

Het kabinet heeft besloten de eerder afgekondigde maatregelen te verlengen, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Meer actuele informatie en adviezen kunt u lezen via de onderstaande knop.

Wilt u inleveren?

U kunt uw materialen op ieder moment van de dag in de boekenbus inleveren. Deze vindt u aan de buitenkant van de bibliotheek.

Na het inleveren van de materialen via de boekenbus gaan de materialen eerst 72 uur in quarantaine. Daarna worden de materialen verwerkt. In de tussentijd blijven de materialen op uw pas staan. U betaalt geen te-laat-geld.

Wilt u verlengen?

Dat is in principe niet nodig. Alle materialen zijn automatisch verlengd tot in mei. U kunt dit zelf nakijken via 'Mijn Bibliotheek'. Lukt het u niet om in te loggen op Mijn Bibliotheek? U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur bellen op 070 - 24 00 250. Wij helpen u graag!

Wilt u lenen?

We hebben tijdelijk "de afhaal Bibliotheek" in het leven geroepen. Deze service bestaat uit het vooraf reserveren en vervolgens afhalen van materialen op een afgesproken moment. Daarnaast kunt u e-books en luisterboeken lenen.

Heeft u reserveringen?

Hiervoor nemen we met alle leden persoonlijk contact op. We maken dan een afspraak om uw reserveringen op een afgesproken moment op te halen.

Ingeschreven of een kaartje gekocht voor een activiteit?

Alle activiteiten tot en met 19 mei gaan niet door. Indien u een kaartje heeft gekocht voor een activiteit krijgt u uw geld terug. U hoeft zelf geen contact met ons op te nemen om te annuleren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op de hoogte blijven

De Bibliotheek aan de Vliet volgt landelijke ontwikkelingen, adviezen en voorschriften van het RIVM op. Volg de berichten op deze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie