Coronaregels in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 18 november 2020 10:00

In de bibliotheek gelden speciale regels in verband met het Coronavirus.

1. Gebruik een mandje voor het lenen van boeken.

2. Studieplekken, computers en de leestafels beperkt beschikbaar. Neem bij de ingang een badeendje mee!

3. Draag een mondkapje (verplicht).

4. Houd 1,5 meter afstand.

5. Hoest en nies in uw elleboog.

6. Blijf thuis als u ziek bent.

7. Volg de aanwijzingen van de bibliotheekmedewerkers op.

AANTAL BEZOEKERS BEPERKT

In onze locaties is het aantal bezoekers op dit moment beperkt:

Leidschendam Rijswijk Voorburg
Boeken lenen 20 personen 25 personen 25 personen
Leestafels 5 personen 8 personen 8 personen
Computers (max. 2 uur) 6 personen 6 personen 6 personen
PressReader computer 1 persoon 1 persoon 1 persoon
Studieplekken (max. 3 uur) 4 personen 8 personen 4 personen

LET OP! Een computerplek kunt u maximaal 2 uur gebruiken en een studieplek maximaal 3 uur.

BOEKEN LENEN OF INLEVEREN

Iedereen die naar de bibliotheek komt om boeken te lenen, neemt bij de ingang een winkelmandje mee. Zijn de winkelmandjes op, dan moet u even wachten tot er weer een beschikbaar is.

Onze medewerkers maken de mandjes regelmatig schoon. Bij binnenkomst kunt u zelf ook uw winkelmandje schoonmaken.

NEEM ER EENDJE MEE!

Als u gebruik wilt maken van een leestafel, computer- of studieplek, dan krijgt u bij de ingang een badeendje. Zijn de badeendjes op, dan moet u even wachten tot er weer een plek beschikbaar is. Als u klaar bent, levert u het badeendje weer in bij de uitgang.

HET DRAGEN VAN EEN MONDKAPJE IS VERPLICHT

Vanaf 1 december bent u verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst in de bibliotheek. Gaat u zitten bij een studieplek, computer of de leestafel, dan kunt het mondkapje af doen.

VRAGEN, OPMERKINGEN OF KLACHTEN?

De situatie waarin wij ons nu bevinden is lastig voor iedereen. Daarom vragen wij uw begrip voor de beperkte mate van onze dienstverlening. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Neem dan contact met ons op via 070 2400 250 of secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl.