Cultureel Zomerfestival in Voorburg

Gepubliceerd op: 23 augustus 2017 10:00

Zaterdag 26 augustus 2017 is de 18e editie van het Cultureel Zomerfestival op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Het programma is uitgebreider dan ooit te voren!

U kunt tijdens het Cultureel Zomerfestival genieten van diverse muzikale acts uit de gemeente Leidschendam-Voorburg op één van de drie locaties. Voor de jeugd is er een speciaal afgestemd Jeugdplein met muziek, workshops en sport. Ook op culinair gebied kunt u genieten op het zomerfestival. Op de cultuurmarkt kunt u zich laten informeren door vele verenigingen uit onze gemeente op cultureel en sportief terrein. En ‘s middags kunt u kijken naar de laatste kledingtrends tijdens de modeshow op het plein.

De Bibliotheek aan de Vliet vindt u dit jaar op de cultuurmarkt en op het Jeugdplein. De bibliotheekkraam staat net als de voorgaande jaren op het plein voor Albert Heijn en Gall & Gall. Hier informeren wij u graag over al onze activiteiten in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg. In de jeugdkraam kunnen kinderen leuke Gruffalo spelletjes spelen en informeren wij u over de activiteiten voor de jeugd.

Komt u ook langs? Het belooft een gezellige dag te worden!
Lever de waardebon uit ‘Het Krantje’ in bij onze kraam en ontvang een handig cadeautje.

Cultureel Zomerfestival