Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Gepubliceerd op: 3 april 2018 12:37

Met de Cultuurkaart L-V maakt u kennis met musea, theater, dans, muziek, bibliotheken en vooral heel veel workshops in Leidschendam-Voorburg. Op de kaart vindt u een overzicht met culturele activiteiten en workshops die in 2018 en 2019 in Leidschendam-Voorburg worden aangeboden.

Gratis toegang of flinke kortingen

U kunt bij een heleboel culturele instellingen gratis of met flinke korting naar binnen. En niet te vergeten gratis proeflessen volgen! Daarnaast kunt u drie workshops naar keuze volgen. Er doen maar liefst 55 verschillende aanbieders op kunst- en cultuurgebied mee die samen bijna 90 activiteiten verzorgen.

De Cultuurkaart L-V is vanaf 23 april te halen bij alle SenW locaties, het Servicecentrum van de gemeente, de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg en de VVV in museum Swaensteyn.

De Cultuurkaart is geldig van 1 mei 2018 tot en met 30 april 2019.  

____________________________________________________________________________________________________

Activiteiten in de bibliotheek

Speciaal voor de Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg speelt theatergroep DeepDeep twee voorstellingen in de Bibliotheek aan de Vliet.

16 mei 2018: Gertje en Kriekje en het pannenkoekenfeest

In deze leuke, grappige, interactieve en muzikale voorstelling nemen Boerin Karin en Boerin Stephanie de kinderen mee in een verhaal dat zich
afspeelt op de boerderij. De kinderen gaan op zoek naar eieren voor Kokkie. Kokkie heeft namelijk nog maar 1 ei en dat is echt te weinig om
pannenkoeken van te maken voor het boerderij-restaurant.

En waar blijven Gertje & Kriekje nou toch…

De kinderen leren op een speelse manier wat er nog meer voor nodig is om pannenkoeken te maken. Ook mogen de kinderen bedenken wat ze op een pannenkoek willen. Gertje wil een pannenkoek met…

Na afloop van de voorstelling krijgen de kinderen een lekkere pannenkoek.

Leidschendam | woensdag 16 mei 2018 | 14:00 - 15:00 uur
Voor kinderen vanaf 4 jaar met hun (groot)ouders of verzorgers
Kosten: € 2,50 per persoon*

*Kaartjes zijn niet te koop bij de bibliotheek. U kunt op vertoon van een workshop coupon uit het Cultuurkaart L-V boekje de kosten voor het kaartje vooraf aan de voorstelling pinnen bij theatergroep DeepDeep.

23 mei 2018: Bange Barend leert vliegen

Bange Barend leert vliegen gaat over een jonge arend die nog op het nest zit. Zijn zusje is al gaan vliegen, maar Barend durft niet. Hij bibbert. Hij is bang. Hij vindt het trouwens best in het nest. Er wordt bovendien goed voor hem gezorgd. Een piloot, een luchtballon, een pelikaan en zelfs een gans willen hem graag helpen, maar hij durft echt niet te vliegen…totdat…

Voorburg | woensdag 23 mei 2018 | 10:00 - 11:00 uur
Voor kinderen van 2 - 7 jaar met hun (groot)ouders of verzorgers
Kosten: € 2,50 per persoon*


*Kaartjes zijn niet te koop bij de bibliotheek. U kunt op vertoon van een workshop coupon uit het Cultuurkaart L-V boekje de kosten voor het kaartje vooraf aan de voorstelling pinnen bij theatergroep DeepDeep.