De bibliotheek viert feest in november

Gepubliceerd op: 1 november 2019 15:00

De Bibliotheek aan de Vliet bestaat 100 jaar! Dat is reden voor feest. In november organiseert de bibliotheek diverse feestelijke activiteiten om haar 100-jarig bestaan samen te vieren en zijn er verschillende acties.

Dikkie Dik en Tosca Menten

Peuters kunnen genieten van een interactieve en sfeervolle muziekvoorstelling met Dikkie Dik. Voor kinderen van 7 jaar en ouder is Tosca Menten uitgenodigd. Ze staat op het podium met haar theatervoorstelling Yah Maashi Mon! waarin Dummie de Mummie op reis gaat naar Jamaica.

Leuke activiteiten voor volwassenen

Volwassenen kunnen naar DichterBij Voorburg, een geweldig leuke literaire middag vol verhalen, muziek en gedichten. In het kader van Nederland Leest komt Bas Haring langs om het begrip duurzaamheid op een leuke manier en vanuit verrassende invalshoeken te bespreken. Verder organiseert de bibliotheek een Human Library. Levende boeken zitten dan klaar om hun bijzondere levensverhaal met u te delen. Wilt u beginnen met LinkedIn? Ga naar de workshop, laat een professionele profielfoto maken en leer hoe u een profiel aanmaakt. Doe tijdens de open dag van de Kunstuitleen Rijswijk mee met kunstzinnige activiteiten.

Het ideale moment om lid te worden

Kinderen betalen in november geen inschrijfgeld en zijn daarna tot en met hun 17de gratis lid van de bibliotheek. Volwassenen die nog geen lid zijn kunnen in november 100 dagen gratis lid worden van de bibliotheek. Na de 100 dagen kan worden besloten om het lidmaatschap voort te zetten of te stoppen.

Gratis geschenkboek voor bibliotheekleden

Alle volwassen leden krijgen in november gratis het geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers.