Else-Marie van den Eerenbeemt over de emoties bij erfenissen

Gepubliceerd op: 20 september 2019 10:17

In haar boek ‘Wie krijgt de gouden armband van Moeder’ schreef Else-Marie van den Eerenbeemt uitgebreid over het thema erfenissen. In deze lezing schetst zij aan de hand van talloze herkenbare voorbeelden de gevolgen van het verdelen van de erfenis voor de familieverhoudingen.

U krijgt een helder inzicht in wat er in een emotionele periode van het verdelen van de erfenis allemaal bij komt kijken. Verloopt de verdeling in harmonie of wordt het ruzie. Wordt er om de lieve vrede veel geaccepteerd, wat is de rol van de schoonfamilie, wat zijn de gevolgen van onterving en hoe kan een executeur het beste te werk gaan. Na de pauze is er ruimte voor uw vragen.

Laat u informeren

De lezing is op woensdag 2 oktober van 20.00 – 22.00 uur in Theater Ludens. Kaarten voor deze avond koopt u aan de kassa of op de website van Theater Ludens.

Over Else-Marie van den Eerenbeemt

Else-Marie van den Eerenbeemt is familietherapeut, specialist familieverhoudingen, docent intergenerationele familiedynamiek, publicist en onderzoeker op het gebied van de ouder-kind relatie.

Ze geniet bekendheid door haar lezingen, interviews, masterclasses en workshops in Nederland en in Vlaanderen, haar bijdragen aan diverse informatieve radio/tv programma’s, columns, en artikelen in dagbladen en (vak)tijdschriften over familiekwesties in de levensloop.