Schilderclub Stervoorde exposeert bij Kunstuitleen

Gepubliceerd op: 28 juni 2018 15:36

Van 3 juli tot en met 30 augustus exposeren de leden van Schilderclub Stervoorde bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk. Wethouder Marloes Borsboom doet de officiële opening van de expositie op donderdagmiddag 5 juli om 16:00 uur.

Afwisselend

De expositie heeft geen vast thema. De leden van de schilderclub maken heel verschillend werk en zij leveren naar eigen inzicht werk in voor de expositie. Dat zorgt voor een verrassende en afwisselende expositie. Er is ook veel afwisseling in gebruikte materialen: aquarel, olieverf, acryl, pastelkrijt en kleurpotloden.

Plezier

Schilderclub Stervoorde is een amateurclub, in de goede zin van het woord. De enthousiaste leden komen regelmatig bij elkaar om te werken aan hun schilderijen.Deelnemers van de club hebben er plezier in om gezamenlijk te schilderen. "Je wordt er blij van”, geven zij aan. “Je leert van elkaar en de sociale functie en het onderlinge contact zijn zeker zo belangrijk.”

Genieten

De expositie is ingericht door Jos Reneman, Jules Seelig en Ed Leebeek. Zij geven aan dat de kwaliteit van de schilderstukken hoog ligt en dat de bezoekers zeker zullen genieten van wat er allemaal op de expositie te zien is.

Meer informatie

Voor meer informatie over Schilderclub Stervoorde of over deze expositie, kunt u contact opnemen met Jos Reneman: 06-44822970.

U kunt de expositie bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De toegang is gratis.