Leden schilder- en tekenclub ‘Te Werve’ exposeren

Gepubliceerd op: 22 februari 2018 11:39

De leden van de Rijswijkse schilder- en tekenclub ‘Te Werve’ exposeren van 2 tot en met 31 maart bij de Kunstuitleen, in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

Gevarieerd

De leden werken met materialen, technieken en onderwerpen die zij zelf kiezen. Dat maakt dat op de expositie veel gevarieerd werk is te zien. Onlangs leerden zij hoe zij tempera (in water oplosbare verf, met ei of gom als bindmiddel) kunnen maken en hoe je hiermee kunt schilderen.

Eigen stijl

De enthousiaste leden worden tijdens de schilderlessen vakkundig begeleid en geadviseerd door Bill Bogaarts (Haagse Kunstkring) en Ben Stolk (Arti Shock). In de loop van de jaren groeide hun artistieke vaardigheid en inzicht. Zo ontwikkelden zij een eigen stijl. En dat is te zien op deze expositie.

Te Werve

De schilderclub heeft als thuisbasis Paviljoen Te Werve in Rijswijk en is een afdeling van Club Te Werve.

Meer informatie

U kunt de exposite bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Met uitzondering van de dinsdagmiddagen (vanaf 13:00 uur) en zaterdag 10 maart en zaterdag 31 maart.

De schildergroep heeft drie lesgroepen: op dinsdagmiddag (13:30 - 16:00 uur), dinsdagavond (19:30 - 22:00 uur) en donderdagavond (19:30 - 22:00 uur). Lijkt het u leuk om ook te gaan schilderen bij Te Werve? Nieuwkomers kunnen vrijblijvend kennismaken tijdens een aantal proeflessen.

Meer informatie vindt u op de website van de club bij ‘Schilderen & tekenen’.
Of neem contact op via de e-mail met H. Nederend.