Feestelijke decemberactiviteiten in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 22 november 2018 12:59

Op 12 en 19 december zijn er feestelijke activiteiten op woensdagmiddag in de bibliotheek in Rijswijk voor kinderen van 4 - 12 jaar.

Laat je kamer stralen: maak je eigen feestversiering

Waar houd jij het meest van? Van glitters, sneeuwvlokken, sterren, slingers of felle kleuren? Wat het ook is, jij mag het zeggen. Deze middag maak je leuke feestversieringen, die je na afloop mee naar huis neemt. Zo maak je het thuis nog vrolijker in december. En alle visite die op bezoek komt tijdens de feestdagen kijkt zijn ogen uit.

Voor kinderen van 8 - 12 jaar

Film ‘Midden in de winternacht’

’s Nachts stort een vliegende slee door het dak van de schuur van de tienjarige Max. De pratende eland Moos werkt voor de Kerstman en hij maakte een testrit. Helaas verloor hij de controle over de slee. De Kerstman stortte verderop neer. Als Moos de Kerstman niet snel vindt, krijgt niemand op tijd zijn kerstcadeau. Zal het Max en Moose lukken de Kerstman te vinden en de slee weer de lucht  in te krijgen?

Voor kinderen van 4 - 8 jaar. De film is gebaseerd op een boek van Andreas Steinhöfel. De film is Nederlands gesproken.