Feestelijke opening thematentoonstelling Amateurspalet

Gepubliceerd op: 27 november 2018 14:25

De hele maand december exposeren leden van de Rijswijkse vereniging voor beeldende kunst Amateurspalet met hun werk bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk. Het thema dit jaar is Carnaval. De opening van de expositie is op zaterdag 1 december.

Carnaval

Het thema Carnaval benadrukt hoe belangrijk het is dat we samen plezier maken en ons zo gelukkiger voelen. Ook bij Amateurspalet ligt van oudsher de nadruk op samen tekenen, schilderen en keramiek maken en leren van elkaar, wat leuker is dan alleen.

Opening door De Damzwabbers

Zaterdag 1 december om 14:00 uur wordt deze tentoonstelling, zoals elk jaar, op passende wijze geopend. Amateurspalet is zeer vereerd dat Prinses Lacta van Carnavalsvereniging De Damzwabbers uit Leidschendam met haar gevolg bereid is om de opening te verrichten. U bent van harte welkom bij deze feestelijke gebeurtenis.

Bezoek expositie

De tentoonstelling is tot en met 31 december te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. In verband met filmvoorstellingen is de expositieruimte gesloten op de dinsdagmiddagen 4, 11 en 18 december en op zaterdagmiddag 15 december.Het adres van de bibliotheek is Generaal Eisenhowerplein 101, in Rijswijk.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de cursussen of andere activiteiten van Amateurspalet? Kijk dan op www.amateurspalet.nl. In januari beginnen de cursussen weer.