Gezellig naar de film in Rijswijk

Gepubliceerd op: 18 oktober 2018 15:34

In november kunt u vijf keer gezellig naar de film in het Filmhuis Rijswijk, in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Iedere dinsdagmiddag kunt u daar genieten van een mooie film. De laatste zaterdagmiddag van de maand is er ook een film. Voorafgaand aan die film is er een korte lezing over de film van die middag. Tijdens de lezing door een medewerker van de Filmkrant.Live geniet u van uw lunch.

‘Ôtez-moi d’un doute’

We beginnen de maand met een vrolijk Frans drama. De weduwnaar Erwan ontdekt bij toeval dat zijn vader niet zijn biologische vader is en gaat op zoek naar zijn verwekker.

dinsdag 6 november | 14:00 - 16:00 uur

 

‘Una mujer fantastica’

Na de plotselinge dood van haar twintig jaar oudere vriend Orlando wordt de transseksuele Marina geconfronteerd met argwaan en tegenwerking.

dinsdag 13 november | 14:00 - 16:00 uur
 
 
 

‘Gifted’

Frank is opvoeder van zijn hoogbegaafde nichtje Mary en wil dat zij een zo normaal mogelijk leven leidt. Maar de moeder van Frank wil haar op een speciale school plaatsen.

dinsdag 20 november | 14:00 - 16:00 uur

 

Lunchlezing en film ‘Loving Vincent’

Unieke animatiefilm over het leven van Vincent van Gogh. De film bestaat voor een groot deel uit de schilderijen van Van Gogh of afbeeldingen in zijn stijl. Met twaalf met de hand geschilderde olieschilderijen per seconde ziet u zijn levensverhaal.

zaterdag 24 november | lunch 13:00 - 13:45 uur | film 14:00 - 16:00 uur
 

‘Hampstead’

Heerlijk romantisch drama met Diane Keaton over een rijke weduwe. Zij komt in contact met een man die als een kluizenaar in een hutje woont, vlakbij haar huis in Hampstead Heath in Londen.

dinsdag 27 november | 14:00 - 16:00 uur