Filmprogramma voorjaar 2018 bekend

Gepubliceerd op: 13 december 2017 15:43

Het programma van het Filmhuis Rijswijk voor de periode januari – mei 2018 is verschenen. Het programma staat in een overzichtelijke folder, die is af te halen in de bibliotheek. Iedere dinsdagmiddag en op de laatste zaterdagmiddag van de maand zijn er boeiende en actuele films te zien. Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten!

Een greep uit de titels die u komend voorjaar kunt zien:

Extra activiteiten

Bij een aantal films organiseren wij extra activiteiten. Deze filmmiddagen duren daarom langer dan de film zelf. Zo sluiten we op 29 mei het seizoen af met een wijnproeverij na de film ‘Retour en Bourgonge’. Meer informatie over de extra activiteiten volgt in de loop van het seizoen.

Lunchlezing

Op de laatste zaterdag van de maand organiseren wij met de Filmkrant en ‘Movies that matter’ voorafgaand aan de film een lunchlezing over de film. Terwijl u geniet van uw lunch geeft een medewerker van de Filmkrant.Live u achtergrondinformatie over de film die we na de lunch met elkaar gaan bekijken.

Kaartverkoop

Een kaartje voor het Filmhuis kost € 6,00 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 7,50.

Voor de lunchlezingen en de films kunt u een combinatiekaartje kopen. Wilt u alleen naar de film? Koop dan een los kaartje voor de film. Lunchlezing en film voor leden: € 10,00; lunchlezing en film voor niet-leden: € 12,50.

Bestellen kan via de website of aan de balie in de bibliotheek, zolang de voorraad strekt.

Actie

Koop in één keer 3 kaarten voor verschillende films en betaal slechts € 15,00. Dit extra voordeel geldt alleen aan de balie in de bibliotheek. U bepaalt zelf of u direct de films al uitkiest of dat u dat op een later moment doet.

Folder