Geniet dit voorjaar van ons nieuwe filmprogramma

Gepubliceerd op: 10 december 2019 15:00

Het filmprogramma van het Filmhuis Rijswijk en Theater Ludens in Voorburg voor de periode januari tot en met mei 2020 is bekend. Met veel plezier zetten wij onze samenwerking voort met als resultaat een afwisselend programma met mooie films.

Genieten en ontmoeten

Een filmmiddag of -avond is een goede gelegenheid om én van een film te genieten én andere filmliefhebbers te ontmoeten. In het Filmhuis Rijswijk kunt u iedere dinsdagmiddag een filmvoorstelling bezoeken en elke laatste zaterdagmiddag van de maand. De films in Theater Ludens zijn altijd op een donderdagmiddag of -avond.

Lunchlezing

De zaterdagfilm in het Filmhuis Rijswijk is echt een middag uit. Voorafgaand aan de film houdt een medewerker van de Filmkrant.Live een lunchlezing. Terwijl u geniet van uw lunch, krijgt u achtergrondinformatie over de film die u die middag gaat zien.

Lezingen bij Theater Ludens

Kunsthistorica Annemarie Boorsma geeft u achtergrondinformatie bij drie films in Theater Ludens. Bij ‘Frida’, ‘At eternity’s gate’ en bij ‘Fanny and Alexander’.

Kaartverkoop

Bestel uw kaarten voor het Filmhuis Rijswijk en Theater Ludens op de speciale Filmpagina. Of aan de balie in de bibliotheek en aan de kassa bij Theater Ludens.

Wij wensen u veel kijkplezier!

Locaties

U vindt het Filmhuis Rijswijk in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk.
Theater Ludens is gevestigd aan het Burgemeester Feithplein 95 in Voorburg.