Het peutervoorlezen begint weer!

Gepubliceerd op: 10 augustus 2018 13:45

Peutervoorlezen folder

Eind van deze maand gaan we weer voorlezen in de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. De gratis voorleesochtenden zijn voor alle peuters van 2 tot 4 jaar, met hun (groot)ouders en/of verzorgers.

Om de week

Op woensdag lezen we om de week voor in de bibliotheek in Voorburg. In Leidschendam om de week om vrijdag. En in Rijswijk lezen we ook om de week voor op vrijdag. Het voorleeshalfuurtje begint altijd om 10:00 uur, bij de Kindertribune.

Belangrijk

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, het brengt rust en regelmaat en het is vooral erg leuk.

Spaarkaart

Komt u met uw (klein)kind vaker naar het peutervoorlezen? Vraag dan bij de voorlezer om een spaarkaart. Elke keer dat u bij het voorlezen bent, krijgt u een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt uw (klein)kind een leuk kleinigheidje.

De eerste voorleesdata zijn:

• woensdag 29 augustus in Voorburg

• vrijdag 31 augustus in Leidschendam

• vrijdag 7 september in Rijswijk

Folder

In de bibliotheek ligt de folder ‘Peutervoorlezen’ voor u klaar. Dan hebt u alle data in één handig overzicht bij elkaar.