Een testament; geen vrolijk onderwerp, maar wel verstandig

Gepubliceerd op: 13 november 2019 14:30

Donderdag 21 november is er van 19.30 tot 21.30 uur een gratis informatiebijeenkomst in de bibliotheek in Rijswijk over het laten opstellen van een testament.

Verdriet en juridische gevolgen bij overlijden

Als een naaste overlijdt, krijgt u naast verdriet ook te maken met juridische gevolgen. Wat komt hier allemaal bij kijken? En wat moet u doen als u op bepaalde punten wilt afwijken? Wat kunt u zelf doen om uw naasten financieel goed verzorgd achter te laten? 

Testament

Vaak denkt men dat een testament alleen zinvol is voor mensen met grote vermogens. Niets is minder waar. Iedereen die goed wil vastleggen wat er met haar of zijn nalatenschap moet gebeuren, kan dat het beste doen in een testament. Of het nu om geld gaat, goederen of een huis.

Erfrecht

Executeur Ilona Vrauwdeunt geeft antwoord op allerlei praktische vragen en legt de basis van het Nederlandse erfrecht uit. Na afloop hebt u meer zicht op het erfrecht en wat de gevolgen kunnen zijn voor u en uw naasten.

Ilona Vrauwdeunt

Ilona Vrauwdeunt werkt vanuit haar eigen bedrijf Raad & Draad in Den Haag. Zij verzorgt juridische dienstverlening op het gebied van erfrecht en arbeidsrecht. En zij werkt als onafhankelijke executeur van nalatenschappen. 

Aanmelden

De toegang voor deze avond is gratis. Wel vooraf aanmelden via onderstaande knop of aan de balie in de bibliotheek.