Laat uw kunstwerk zien. Open Wand-tentoonstelling rond het thema ‘Alles om het lijf’

Gepubliceerd op: 9 oktober 2019 08:50

De bibliotheek in Rijswijk en de Kunstuitleen stellen in november hun ‘wand’ beschikbaar voor amateurkunstenaars uit Rijswijk. De kunstenaars worden uitgedaagd een kunstwerk te maken rond het thema ‘Alles om het lijf’.

Kunstenaars kunnen hun kunstwerk inleveren tot en met donderdag 31 oktober. Van 4 tot en met 30 november zijn de ingeleverde kunstwerken dan te zien in de bibliotheek.

Welke kunst kan meedoen?

Schilderijen, druktechnieken, fotografie, objecten. Eigenlijk zijn alle kunstvoorwerpen welkom, ook kunstwerken buiten het thema om.

De Open Wand-tentoonstelling is voor en door Rijswijkers. Er is een beperkte ruimte, dus meld uw kunstwerk zo snel mogelijk aan.

Aanmelden kunstwerken

Kunstenaars kunnen hun werk aanmelden bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen via onderstaande knop. Vertel in maximaal 40 woorden iets over uw kunstwerk en over uzelf; geef het formaat van het kunstwerk aan en lever uw kunstwerk dan voor 31 oktober in bij de Kunstuitleen in de bibliotheek.

Eisen kunstwerken

  • Formaat: maximaal 70 x 90 cm
  • Indien nodig ingelijst
  • Ophangsysteem aan de achterzijde van het kunstwerk, overdwars met dun metaaldraad

Open dag Kunstuitleen

Zaterdag 23 november is de jaarlijkse Open dag van de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk. Van 10.00 - 16.00 uur zijn er leuke activiteiten, kunt u de collectie bekijken en ontdekt u wat Virtual Reality Paint Experience is.

Om 15.00 uur sluiten we de Open Wand-tentoonstelling feestelijk af.