Lid worden van een leeskring

Gepubliceerd op: 22 mei 2019 12:01

Op zaterdag 8 en 15 juni is er in de bibliotheek in Voorburg en Rijswijk een inloopbijeenkomst over leeskringen. Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment.

Zomerlezen

In juni zijn de landelijke ‘Spannende Boeken Weken’. Die vormen traditiegetrouw de aftrap van het 'Zomerlezen'. Door u aan te sluiten bij een leeskring kunt u het hele jaar door praten over de boeken die u leest en over uw favoriete schrijvers.

Samen praten over boeken

In een leeskring leest u met een kleine groep mensen tijdens een aantal weken hetzelfde boek. Daarna komt u bij elkaar om te praten en te discussiëren over het boek. Met elkaar praten over een boek leidt vaak tot andere inzichten. En u ontdekt schrijvers en boeken die u nog niet kende.

Andere boekenliefhebbers ontmoeten

Tijdens de bijeenkomst in de bibliotheek hebt u de gelegenheid om andere boekenliefhebbers te ontmoeten en om mogelijk samen een leeskring te vormen. Of u sluit u aan bij een bestaande leeskring.Verder geeft een medewerker van de bibliotheek informatie over het opstarten van een leeskring en het lenen van Leeskringkoffers.

Samen lezen in een leeskring is inspirerend, gezellig en een heel goede manier om andere mensen te leren kennen.

U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De koffie en thee staan klaar.

Data en tijden

• Bibliotheek in Voorburg | zaterdag 8 juni | 11:00 - 12:30 uur