Nationale Voorleeslunch: Wethouders en directeur Woej lezen voor

Gepubliceerd op: 21 september 2018 11:30

Vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen dan voor aan ouderen. De Bibliotheek aan de Vliet doet hier ook aan mee. In de locaties in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunt u om 12.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal.

Voorlezers

In Leidschendam is wethouder Jan-Willem Rouwendal de voorlezer, in Rijswijk is dat wethouder Marloes Borsboom. In Voorburg leest Marcel Deijl voor; hij is de directeur van Woej.

Mijn straat

Zij lezen een nieuw verhaal voor van Yvonne Keuls. Zij schreef dat speciaal voor de Voorleeslunch. Het thema van het verhaal is ‘Mijn straat’.

Lunch

Na het verhaal geniet u van een heerlijke lunch. De gast schuift bij u aan tafel aan en u kunt hem of haar vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Foto’s meenemen

Omdat het thema ‘ Mijn straat’ is, vragen wij u een foto mee te nemen van de straat van uw jeugd. Aan de hand van de foto’s ontstaan er boeiende gesprekken als u uw jeugdherinneringen deelt met de andere bezoekers.

Gratis | aanmelden

U bent van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch.

Leidschendam | Rijswijk | Voorburg
vrijdag 5 oktober | 12.00 – 14.00 uur
Deelname is gratis. Wel vooraf aanmelden aan de balie in de bibliotheek of

Week tegen eenzaamheid

De bibliotheek organiseert de Voorleeslunch in het kader van ‘Wijk(en) tegen eenzaamheid’ in Leidschendam-Voorburg en het ‘Kom Erbij Festival’ in Rijswijk. Beide initiatieven zijn onderdeel van de landelijke Week tegen eenzaamheid (27 september tot en met 6 oktober).