Onthulling Welzijnszuil in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 7 mei 2019 10:30

Op woensdag 22 mei om 14:30 uur wordt de Welzijnszuil in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk feestelijk onthuld.

Welzijnszuil en informatiemarkt

Bij de Welzijnszuil vindt u allerlei informatie over de activiteiten en diensten van Welzijn Rijswijk en een speciale collectie boeken over het thema mantelzorg.

Aansluitend is er een informatiemarkt, waar u veel informatie kunt krijgen en al uw vragen kunt stellen. Onder meer de seniorenadviseur en de mantelzorgconsulent van Welzijn Rijswijk zullen aanwezig zijn.

Leuke activiteit voor kinderen

Tegelijkertijd is er voor kinderen een leuke activiteit in de bibliotheek: Kom een feestelijke e-card maken in het E-Lab! Je maakt een elektronisch circuit. Daardoor geeft je kaart licht. Voeg daarna een digitaal element toe, zoals een plaatje, foto, gifje of video.

Deze activiteit is voor kinderen van 9 - 12 jaar. Ben je lid van de bibliotheek dan kost een kaartje € 4,00. Ben je geen lid dan betaal je € 5,00. Ooievaarspashouders betalen €2,50 (alleen aan de balie). Kaartjes voor deze activiteit zijn te verkrijgen aan de balie van de bibliotheek of via de website.

Kracht van Rijswijk

De Welzijnszuil is een initiatief van twee partners binnen de Kracht van Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk.