Ooievaars Kunst & Cultuurfestival 2017

Gepubliceerd op: 18 oktober 2017 10:00

Op zondagmiddag 19 november 2017 vindt voor de 15e keer het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival plaats. Hét gratis festival voor alle Ooievaarspashouders en hun directe omgeving uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Het festival vindt dit jaar wederom plaats in het Haagse stadhuis aan het Spui. Het stadhuis zal van 12:00 tot 17:00 uur bol staan van activiteiten voor Ooievaarspashouders. Er is een uitgebreid programma, entertainment en een mooi aanbod van gratis workshops voor alle leeftijden. Het festival is al 15 jaar een succes en trok vorig jaar ruim 6000 bezoekers.

15 jaar Ooievaarsfestival

Voor deze speciale editie pakt de organisatie extra uit. Op de begane grond en op de eerste etage is vijf uur lang iets te zien, te doen en mee te maken. Er zijn optredens, presentaties, workshops en nog veel meer. Dit jaar zijn er diverse terrassen, waar u onder het genot van een hapje en een drankje op verrassende wijze kunt kennismaken met het aanbod van de Ooievaarspas. Uiteraard is er ook weer de tombola met mooie prijzen.  

Nieuw!

Er komt een apart danspaviljoen op de begane grond. Diverse aanbieders van de Ooievaarspas geven daar dansdemonstraties, waarna u zelf ook een dansje mag wagen onder begeleiding van professionele dansers.

Ook nieuw is dit jaar het jongerenpodium. En in plaats van besloten workshops zullen alle workshops doorlopend zijn. De informatiemarkt vindt dit jaar niet plaats.