Amateurkunstenaars uit Rijswijk opgelet! Laat uw kunstwerk zien bij de ‘Open Wand’ tentoonstelling

Gepubliceerd op: 14 augustus 2018 09:15

Ook dit jaar organiseert de Kunstuitleen in november weer een ‘Open Wand’ tentoonstelling voor amateurkunstenaars uit Rijswijk.

Voeding

Van 3 tot en met 30 november stellen de Kunstuitleen en de Bibliotheek aan de Vliet hun wand in de bibliotheek in Rijswijk weer beschikbaar voor alle amateurkunstenaars uit Rijswijk. Het thema is dit jaar ‘Voeding’. Met dit thema sluit de Kunstuitleen aan bij de landelijke leesbevorderingscampagne Nederland Leest. In deze campagne staat het thema ‘Voeding’ ook centraal.

Alle kunstvoorwerpen welkom

Na de succesvolle vorige edities van de ‘Open Wand’ rekent de Kunstuitleen weer op prachtig werk van de vele amateurkunstenaars uit Rijswijk. Alle kunstvoorwerpen die te maken hebben met het onderwerp ‘Voeding’ zijn welkom: schilderijen, zeefdrukken, foto’s, objecten, beelden, enzovoort. Ook dit jaar verwachten wij weer kunstzinnig en smaakvol vuurwerk. Ook kunstwerken buiten het onderwerp 'Voeding' zijn welkom.

Aanmelden

U kunt uw kunstwerk aanmelden bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen: jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl. In verband met de beperkte ruimte adviseren wij u uw kunstwerk snel aan te melden.

Van 15 tot en met 29 oktober kunt u uw kunstwerk inleveren bij de Kunstuitleen in Rijswijk.

Opening expositie

De opening is op de Open Dag van de Kunstuitleen op zaterdag 3 november om 15.00 uur. De expositie duurt tot en met 30 november.

Of haal de folder in de bibliotheek.