Peutervoorlezen gaat door na de zomervakantie

Gepubliceerd op: 22 juni 2017 11:05

Woensdag 28 juni (Voorburg), vrijdag 30 juni (Rijswijk) en woensdag 5 juli (Leidschendam) wordt er voor de laatste keer voor de zomervakantie voorgelezen aan peuters in de bibliotheek. Maar na de zomervakantie is het Peutervoorlezen weer terug zoals u dat van ons gewend bent!

We lezen weer afwisselend voor op woensdag in de bibliotheek in Leidschendam of Voorburg. Om de week lezen we ook weer op vrijdag voor in de bibliotheek in Rijswijk. Het voorlezen begint om 11:00 uur en is rond 11:30 uur afgelopen.

Waarom?

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, brengt rust en regelmaat en is vooral erg leuk.

Voor wie?

De gratis voorleesochtenden zijn voor alle peuters van 2 tot 4 jaar, met (groot)ouders en/of verzorgers.

Wanneer?

Het voorlezen begint om 11:00 uur bij de Kidstribune. De data vindt u hieronder.

Spaarkaart

Komt u met uw kind vaker naar het peutervoorlezen? Vraag dan bij de voorlezer om een spaarkaart. Elke keer dat u bij het voorlezen bent, krijgt u een stempel. Bij een volle spaarkaart ontvangt uw kind een plezierig kleinigheidje!

Data en locaties

Voorburg Rijswijk Leidschendam