Pop-up leesclub Valentijnsdag

Gepubliceerd op: 29 januari 2019 11:39

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Liefde is misschien wel het vaakst beschreven thema in de literatuur. Wat is uw favoriete liefdesgeschiedenis als het om literatuur gaat? Vertel erover en deel het met andere boekenliefhebbers. Dat kan die dag in de bibliotheken in Voorburg, Leidschendam en Rijswijk.

In Voorburg is de pop-up leesclub van 11:00 - 12:00 uur. Komt die tijd u niet uit? Dan bent u van 14:00 - 15:00 uur welkom in de bibliotheek in Leidschendam of Rijswijk. Meedoen is gratis, wel vooraf aanmelden. Dat kan via deze pagina of aan de balie in de bibliotheek.

Thema liefde

Tijdens deze pop-up leesclub bespreken we boeken die de liefde als thema hebben. Een klassieker, een eigentijds boek, fictie of non-fictie, Nederlands of in het Nederlands vertaald: het mag en kan allemaal. Neem uw favoriete boek over de liefde mee en praat erover met andere boekenliefhebbers. Deelnemers hoeven elkaars favoriete boek niet te kennen of te hebben gelezen. Het gaat er juist om dat u elkaar inspireert met het verhaal over uw ultieme liefdesboek. 

Voor iedereen

Bij een pop-up leesclub mag iedereen aansluiten. Of u nu lid bent van de bibliotheek of niet, of u veel of weinig ervaring hebt met het bespreken van een boek in groepsverband. 

Leesinspiratie

De pop-up leesclub wordt ingeleid door een medewerker van de bibliotheek. Daarna gaat u met elkaar in gesprek. Aan het einde van de leesclub gaat u met nieuwe leesinspiratie naar huis! 

Houdt u van bakken? Neem dan vooral wat lekkers mee. Want zoetigheid en een liefdesverhaal gaan heel goed samen.

AANMELDEN