Programma najaar 2018 Filmhuis Rijswijk bekend

Gepubliceerd op: 26 juni 2018 11:31

Op dinsdag 4 september is met ‘The Leisure seeker’ de start van het nieuwe seizoen in het Filmhuis Rijswijk. U vindt het Filmhuis in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Het complete programma is bekend en dat kunt u nu afhalen in onze bibliotheken.

Filmliefhebbers

Elke dinsdagmiddag en elke laatste zaterdagmiddag van de maand is het Filmhuis Rijswijk open. Het Filmhuis Rijswijk is de plek waar u geniet van films én waar u andere filmliefhebbers ontmoet.

Actueel

U kunt kijken naar boeiende, verrassende en actuele films. Behalve speelfilms staan er voor komend najaar ook een documentaire (‘Kedi’) en een animatiefilm (‘Loving Vincent’) op het programma.

Lunchlezing

Voorafgaand aan de zaterdagmiddagfilm houdt een medewerker van de Filmkrant.Live een lunchlezing. Terwijl u geniet van uw lunch, krijgt u achtergrondinformatie over de film die u die middag gaat zien.

Enkele titels

In de periode september tot en met december staan onder andere de volgende films op het programma:

Folder

Het complete programma vindt u terug in de speciale Filmhuisfolder. Die kunt u afhalen in de bibliotheek.

Kaartje kopen

Een kaartje voor het Filmhuis kost € 7,50. Leden van de bibliotheek krijgen korting en betalen € 6,00. U koopt uw kaartje via onze website, waar u veilig met iDEAL betaalt, of aan de balie in de bibliotheek.

Wilt u graag meer films zien? Koop dan in één keer 3 kaarten voor verschillende films en betaal € 15,00. Dit extra voordeel geldt alleen aan de balies in de bibliotheek.

Graag tot ziens in het Filmhuis Rijswijk!