Stem op ons met de Rabobank ClubKasCampagne

Gepubliceerd op: 5 februari 2018 11:15

Rabobank ClubKasCampagne

Wij doen dit jaar mee met de Rabobank ClubKasCampagne. Bent u klant bij de Rabobank? Dan kunt u op ons stemmen als u ons idee een warm hart toedraagt. Rabobank doneert voor elke stem een bedrag dat kan oplopen tot maximaal € 5,00. Stemmen kan van 5 februari tot en met 25 februari 2018 op de website van de Rabobank ClubKasCampagne.

Steun ons idee

Met het bedrag van de Rabobank ClubKasCampagne willen wij een informatieweek organiseren om ouders te adviseren over het mediagebruik van hun kinderen. Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Ze weten gemakkelijk hun favoriete filmpje of app te vinden op de tv, telefoon of tablet. Kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar kijken twee uur per dag naar een scherm. Veel ouders weten niet wat hun kinderen zien en hebben vragen hierover.

Over de Rabobank ClubKasCampagne

Rabobank ClubKasCampagne

Rabobank Regio Den Haag draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank stelt daarom een deel van de winst beschikbaar voor de ClubKasCampagne. Alle klanten ouder dan 12 jaar bepalen welke verenigingen/clubs een donatie krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Eén keer per jaar stemmen de klanten/leden van de Rabobank op hun favoriete vereniging/club. De bank heeft voor 2017/2018 een bedrag van € 70.000,00 beschikbaar. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de vereniging gaat! Elke stem is maximaal € 5,00 waard.

Stemmen op uw favoriete vereniging?

Alle klanten, ouder dan 12 jaar, van wie een e-mailadres bekend is, ontvangen een e-mail met een unieke persoonlijke code om 3 stemmen uit te brengen. Leden krijgen zelfs 5 stemmen.

Stemperiode

Vanaf 5 februari tot en met 25 februari 2018 kunt u stemmen op uw favoriete deelnemende vereniging. 

Uitslag

Medio maart 2018 wordt het resultaat op de Rabobank ClubKasCampagne website bekendgemaakt.