Bibliotheek ontvangt €2.005 van Rabobank

Gepubliceerd op: 19 maart 2018 11:30

Rabobank ClubKasCampagne

Afgelopen donderdag ontving de bibliotheek €2.005 van de Rabobank ClubKasCampagne. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Cars Jeans Stadion werd de bibliotheek samen met L.S.V. en Scouting Hubertus-Brandaan in het zonnetje gezet door Tony Kruisland, lid Rabobank marktteam Leidschendam-Voorburg.

Meeste stemmen

Rabobank Regio Den Haag draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank stelt daarom een deel van zijn winst beschikbaar voor de ClubKasCampagne. Alle klanten ouder dan 12 jaar konden bepalen welke vereniging/stichting/club een donatie krijgen en hoe hoog dat bedrag is.

De bank stelde voor 2017/2018 een bedrag van € 70.000,00 beschikbaar. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de vereniging gaat! Elke stem was maximaal € 5,00 waard. De bibliotheek kreeg in de regio de meeste stemmen en daarmee het hoogste bedrag, namelijk € 2.005,00.

Wij bedanken alle Rabobank-klanten die op de bibliotheek stemden. Natuurlijk zijn we de Rabobank ook heel dankbaar voor het beschikbaar stellen van het bedrag.

Media Ukkie Dagen

De bibliotheek gaat het bedrag gebruiken voor activiteiten tijdens de Media Ukkie Dagen (6 t/m 13 april). De allerkleinsten weten hun weg in de ‘digitale wereld’ razendsnel te vinden. Peuters en kleuters swipen zo naar hun favoriete filmpjes en apps. Maar, mediavaardig maakt nog niet mediawijs. Hoe doet u dat, uw kinderen mediawijs gedrag aanleren? En wat kunt u uw peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media? In de bibliotheek organiseren we diverse activiteiten om u en uw kind op weg te helpen.

Foto's: Harm Smit, directeur van de Bibliotheek aan de Vliet, ontvangt een cheque t.w.v. €2.005,-