Rijswijk Talent Award 2018

Gepubliceerd op: 11 mei 2018 14:00

Wie wordt dit jaar de winnaar van de Rijswijk Talent Award 2018?! De Rijswijk Talent Award is dé talentenjacht van Rijswijk. De winnaar wint niet alleen de felbegeerde Award, maar ook een geldprijs om zijn/haar talent verder te ontwikkelen en diverse optredens.

Zaterdag 23 juni vinden de voorrondes plaats in de theaterzaal van Trias. Dansen, zingen, rappen, stand-up comedy, acteren, spoken word, op spitzen dansen of muziek maken? Alleen of met anderen? Iedereen vanaf 6 jaar kan zich opgeven voor de voorrondes bij de Rijswijk Talent Award.

Kaartverkoop

Een vakkundige jury selecteert tijdens de voorronde 10 acts voor een plekje in de finale. Hier kunnen nog 2 wildcards aan toegevoegd worden. De finale is op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten à €10 zijn vanaf mei te koop bij de Rijswijkse Schouwburg.

Winnaar Rijswijk Talent Award 2017

Winnaar van de Rijswijk Talent Award 2017 Marin Pols, heeft sinds de finale-avond diverse optredens achter de rug. Zo was zij onder andere te zien op het hoofdpodium van het Strandwalfestival, te gast als zangeres bij Bill Bakers Party Time in de Rijswijkse Schouwburg, was ze te zien tijdens Lovely Ladies aan de Vliet en op het locatiefestival Rijswijks Pracht.

Marin Pols: “Ik vond het erg leuk om mee te doen en voelde me vereerd dat ik heb gewonnen. Ook achter de schermen was het gezellig, ik heb allemaal getalenteerde mensen leren kennen. Ik heb door het winnen van de Rijswijk Talent Award veel optredens kunnen doen, ik kijk vooral met veel plezier terug op het optreden tijdens het Strandwalfestival. Ik heb inmiddels meerdere malen in de Rijswijkse Schouwburg gezongen en ook op andere gave locaties muziek mogen maken. In de toekomst wil ik nog meer muziek maken, meer optreden en vooral ook meer eigen muziek gaan schrijven.”

De organisatie van de Rijswijk Talent Award is in handen van Trias, Centrum voor de Kunsten i.s.m. Just Dance Studio, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Karin den Os en de Rijswijkse Schouwburg.