RondomRijswijk 3 november bij Welzijn Rijswijk

Gepubliceerd op: 25 oktober 2019 10:30

De negende editie van de succesvolle lokale talkshow RondomRijswijk is zondag 3 november bij Welzijn Rijswijk, in wijkgebouw Stervoorde, Dr. H.J. Van Mooklaan 1, in Rijswijk. U bent van 14.00 – 15.15 uur van harte welkom om bijgepraat te worden over (lokale) cultuur, politiek en andere interessante zaken die op dit moment spelen in Rijswijk. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

Gasten

• Marijke de Roo en Karin den Os komen langs. Onlangs openden zij hun nieuwe balletstudio in Rijswijk. Met een van hun balletgroepen geven zij een demonstratie.
  • Raadsleden Menno van Enk (CDA) en Romkejan de Vries (GroenLinks) debatteren met elkaar over de parkeerproblematiek in Rijswijk.
  • Stefan Boom is te gast. Met hem praten wij over de huidige situatie van zijn dochter met betrekking tot de jeugdzorg die zij krijgt.
  • De jongeren van Wij.Rijswijk zitten vol met plannen voor Rijswijk en vertellen hierover.
  • Het koor van Concertkoor Rijswijk geeft een voorproefje van hun aankomende concert op 8 november in de Bonifatiuskerk in Rijswijk.
  • En er treden talenten van de Rijswijk Talenten Award 2019 op.

Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten.

Frans Limbertie

De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken en presenteerde veelvuldig diverse evenementen. Tegenwoordig werkt hij als freelancer aan DGP Media en schrijft hij onder meer voor Groot Rijswijk, De Posthoorn en Delftse Post.

De Kracht van Rijswijk

‘RondomRijswijk’ is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door ‘De Kracht van Rijswijk’. ‘De Kracht van Rijswijk’ is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.