RondomRijswijk gaat tweede seizoen in

Gepubliceerd op: 4 september 2019 10:30

De succesvolle lokale talkshow 'Rondom Rijswijk' gaat op zondag 22 september (14.00 - 15.15 uur) in de kleine zaal van de Rijswijkse Schouwburg (Generaal Spoorlaan 10) het tweede seizoen in. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

Praatprogramma

‘Rondom Rijswijk’ is een gezellig, interactief en informatief praatprogramma waarin (lokale) cultuur, politiek en debat centraal staan. Bent u benieuwd wat er allemaal speelt in Rijswijk? Zet deze middag dan in uw agenda!

Gasten

Presentator Frans Limbertie heeft weer interessante gasten uitgenodigd. Hij ontvangt onder anderen:

  • Annemarie Krispijn en haar medebewoners van Parkzicht aan de Tubasingel in Rijswijk en Ed Braam van de lokale politieke partij Beter voor Rijswijk schuiven aan. Met hen praat Frans over de strubbelingen tussen de bewoners en Rijswijk Wonen over de recente renovatiewerkzaamheden in en aan het flatgebouw.
  • De schrijvers/dichters Abdulqader Alzuebi uit Syrië en Erfan Nazarahari uit Iran, wonen nog maar drie jaar in Rijswijk en voelen zich hier al helemaal thuis. Zij komen vertellen over hun ervaringen tot nu toe. Tevens zullen zij enkele gedichten van hun hand voorlezen.
  • Marjanne van Ginkel-Vroom en Lisa van Ris schreven samen het boek 'Allemaal Struisvogels'. Het is het waargebeurde verhaal van Lisa. Haar eerste vijftien levensjaren stonden bol van fysieke en geestelijke mishandeling en seksueel misbruik. Met beide dames praat Frans onder meer over de totstandkoming van het boek.
  • Het Juliet Ros Combo zorgt voor de algehele muzikale omlijsting.

Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten.

Frans Limbertie

De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken. 

In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.