‘RondomRijswijk’ 17 maart in de Rijswijkse Schouwburg

Gepubliceerd op: 1 maart 2019 11:33

De succesvolle, lokale talkshow ‘RondomRijswijk’ wordt zondag 17 maart voor de vierde keer gehouden. Die middag bent u van harte welkom in de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10. Presentator Frans Limbertie ontvangt weer interessante gasten uit Rijswijk. ‘RondomRijswijk’ begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

Praatprogramma

‘Rondom Rijswijk’ is een gezellig, interactief en informatief praatprogramma waarin (lokale) cultuur, politiek en debat centraal staan. Bent u benieuwd wat er allemaal speelt in Rijswijk? Zet deze middag dan in uw agenda!

Gasten

Frans Limbertie ontvangt op 17 maart deze gasten:

• René Marquard. Met deze bevlogen programmamaker praat Frans over René’s werk voor de radio. Vroeger was René actief bij Omroep Rijswijk, tegenwoordig bij Midvliet FM in Voorburg.
  • De Rijswijkse actrice Maaike Bakker speelde vorig jaar een rol in de film 'Pestkop'. Vanmiddag vertelt zij hierover.
  • De fractievoorzitter van Beter voor Rijswijk, Larissa Bentvelzen, komt langs, met misschien wel de laatste politieke ontwikkelingen in Rijswijk.
  • In het publiek zit een (nu nog onbekende) gast. Deze gast zetten we voor even in het spotlicht.
  • Muziek is er van Bill Baker's Big Band uit Rijswijk. Met voorman Wim Zweekhorst praat Frans over de nieuwe show en over zijn liefde voor de muziek van Glenn Miller.

Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten.

Frans Limbertie

De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken.

In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

De Kracht van Rijswijk

‘RondomRijswijk’ is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door ‘De Kracht van Rijswijk’. ‘De Kracht van Rijswijk’ is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.