RondomRijswijk in Museum Rijswijk

Gepubliceerd op: 29 mei 2019 11:16

In de lokale talkshow 'RondomRijswijk' van zondag 23 juni ontvangt presentator Frans Limbertie weer interessante gasten. Met hen praat hij over (lokale) cultuur, politiek en andere zaken die nu spelen in Rijswijk. RondomRijswijk’ is deze keer in Museum Rijswijk, Herenstraat 67 in Rijswijk. U bent van 14.00 – 15.15 uur van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

Gasten

Deze middag ontvangt Frans de volgende gasten:

• De fractievoorzitter van Rijswijks Belang, Marc Weterings, komt langs. Met hem bespreken we onder andere de actuele zaken in de Rijswijkse politiek. En we willen graag van hem weten hoe hij de rol van zijn partij hierin ziet.
  • Schrijver Dave Boomkens is te gast. Als groot songfestivalkenner schreef hij een boek over het songfestival en publiceerde biografieën over de zangeressen Liesbeth List en Getty Kaspers. Zij won in 1975 met de Nederlandse band Teach-In het Eurovisiesongfestival.
  • Ook praten we met de Haagse politieke journalist Ivar Lingen. Ivar is hoofdredacteur van 'Haagse Tijden', voorheen 'De Oud-Hagenaar', oprichter van Debatmeester en presentator van het radioprogramma 'Spuigasten', elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur te horen bij Den Haag FM. Hoe kijkt hij tegen de Haagse en de landelijke politiek aan? En volgt hij ook de Rijswijkse politiek?
  • Roland Meyer en Caroline Ros zorgen met hun ‘Juliet Ros Combo’’ voor de muzikale omlijsting.
  • Natuurlijk zetten we iemand uit het publiek voor even in het spotlicht!

Frans Limbertie

De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken.

In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

De Kracht van Rijswijk

‘RondomRijswijk’ is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door ‘De Kracht van Rijswijk’. ‘De Kracht van Rijswijk’ is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.