RondomRijswijk 12 mei bij Welzijn Rijswijk

Gepubliceerd op: 6 mei 2019 08:14

De volgende editie van de succesvolle lokale talkshow RondomRijswijk is zondag 12 mei (Moederdag) bij Welzijn Rijswijk, wijkgebouw Stervoorde, Doctor H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. U bent van 14.00 - 15.15 uur van harte welkom om u bij te laten praten over (lokale) cultuur, politiek en andere interessante zaken die op dit moment spelen in Rijswijk. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

Gasten

Frans Limbertie presenteert RondomRijswijk. Deze middag ontvangt Frans de volgende interessante gasten:

• Peter Staal groeide op in Rijswijk als kind van verstandelijk beperkte ouders met autisme en psychische problemen. Peter komt vertellen hoe hij dat destijds heeft ervaren en hoe hij vandaag de dag nog altijd kampt met de gevolgen hiervan.
  • De Rijswijkse Debby van den Bergh schrijft gedichten, columns en verhalen. Ze publiceerde ook een roman en trad op met een cabaretgroep. Frans interviewt haar en Debby leest tevens een paar gedichten van haar hand voor.
  • Erik van der Veer, coördinator Buurtpreventie Oud-Rijswijk, is met een aantal collega's te gast om te praten over hun mooie en speciale werk.
  • Enkele bestuursleden van de Rijswijkse voetbalclub Vredenburch komen vertellen over de huidige financiële situatie bij hun club.
  • Rijswijkse talenten van TRIAS verzorgen de muziek.
  • En er is uiteraard aandacht voor Moederdag

Een afwisselende gastenlijst die garant staat voor een boeiende middag. Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten. Graag tot ziens op 12 mei!

Frans Limbertie

De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken.

In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

De Kracht van Rijswijk

‘RondomRijswijk’ is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door ‘De Kracht van Rijswijk’. ‘De Kracht van Rijswijk’ is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.