Samenwerking met Kortman Advocaten verlengd

Gepubliceerd op: 12 april 2019 11:30

De samenwerking tussen Kortman Advocaten uit Den Haag en de Bibliotheek aan de Vliet wordt verlengd tot en met augustus.

Spreekuur

Maandelijks houdt één van de advocaten van het kantoor een juridisch spreekuur in de bibliotheek in Voorburg. Tijdens het spreekuur zit een ervaren advocaat voor u klaar om al uw juridische vragen te beantwoorden. Een gesprek duurt maximaal 10 minuten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Data

Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 2 mei van 10:30 - 11:30 uur. U kunt zich op de dag zelf hiervoor melden bij de informatiebalie. De andere data zijn: 6 juni, 4 juli en 1 augustus.

Meer informatie

In de bibliotheek ligt een speciale folder met alle informatie of kijk op de speciale pagina over Kortman Advocaten.