Schrijfcafé Rijswijk

Gepubliceerd op: 28 januari 2019 16:00

Iedere eerste woensdag van de maand is er van 19.30 tot 21.30 uur een schrijfcafé in de bibliotheek in Rijswijk, aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

Uitdagende opdrachten

Schrijft u graag verhalen of vindt u het leuk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met taal? Kom dan naar het maandelijkse schrijfcafé in de bibliotheek. U krijgt verrassende en uitdagende opdrachten die uw verbeeldingskracht aan het werk zetten. Neem pen en papier of uw laptop mee en laat u inspireren door Sylvia Roes.

Het schrijfcafé is geen cursus. U bepaalt zelf of u één of meerdere keren meedoet.

Sylvia Roes

Sylvia Roes is schrijfdocent en zij gaf al verschillende succesvolle schrijfcursussen bij de bibliotheek. Zij heeft haar eigen praktijk: de Toverpen.

Data en aanmelden

Het schrijfcafé is open op de woensdagen 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni van 19.30 - 21.30 uur.

Kosten: €10,00 voor leden van de bibliotheek en €12,50 voor niet-leden.

Kijk in de agenda voor andere data. Aanmelden kan natuurlijk ook aan de balie in de bibliotheek. Wij wensen u veel schrijfplezier toe!