Spreekuren voor mantelzorgers en senioren

Gepubliceerd op: 21 mei 2019 10:41

Op woensdag 22 mei wordt om 14:30 uur in de bibliotheek in Rijswijk een Welzijnszuil onthuld. De Welzijnszuil is een initiatief van twee partners binnen de Kracht van Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk. Een week later, op 28 mei, is er voor het eerst een inloopspreekuur in de bibliotheek.

Bij de Welzijnszuil staat allerlei informatie over de activiteiten en diensten van Welzijn Rijswijk en een speciale collectie boeken over het thema mantelzorg.

Ouder worden, dementie, zorg voor naasten

Thema‚Äôs zoals ouder worden, dementie en de zorg voor naasten staan momenteel erg in de belangstelling. Hebt u vragen over een van deze onderwerpen of zit u in een situatie waar u graag over wilt praten? Kom dan naar het inloopspreekuur voor mantelzorgers en senioren in de bibliotheek.

Luisterend oor

De mantelzorgconsulenten en seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk zijn aanwezig en u kunt bij hen terecht met al uw vragen en ze bieden een luisterend oor.

De spreekuren zijn op de volgende data:

• dinsdag 28 mei 13:00 - 14:00 uur

• zaterdag 8 juni 12:00 - 13:00 uur

• dinsdag 11 juni 13:00 - 14:00 uur

• zaterdag 22 juni 12:00 - 13:00 uur

U bent van harte welkom en u kunt zo binnenlopen.