Strandwalfestival 2017

Gepubliceerd op: 4 september 2017 12:15

9 en 10 september 2017 is de negende editie van het jaarlijkse Strandwalfestival in Rijswijk. Tijdens deze dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zich van zijn beste kant zien. De toegang is gratis.

De Van Vredenburchweg is op zaterdag 9 september 2017 omgebouwd tot Strandwalboulevard waarop van 12:00 tot 17:00 uur de Strandwalmarkt staat. Maak hier kennis met de vele activiteiten, die Rijswijkse organisaties te bieden hebben. U kunt zich laten informeren op het gebied van cultuur, kunst, sport en maatschappelijke ondersteuning.

De Bibliotheek aan de Vliet op de Strandwalmarkt
De Bibliotheek aan de Vliet staat dit jaar ook weer op het Strandwalfestival. U vindt onze kraam op de Strandwalmarkt vlakbij het podium aan het Ruysdaelplein. Hier informeren wij u graag over al onze activiteiten in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg.

Jeugdkraam
Dit jaar staat de Bibliotheek ook met een Jeugdkraam op de Strandwalmarkt. Hier kunnen kinderen leuke Gruffalo spelletjes spelen en informeren wij u over de activiteiten speciaal voor de jeugd.

Kunstuitleen
De Kunstuitleen is ook weer present op het Strandwalfestival met een kraam op de Strandwalmarkt.
Wat is er te doen bij de kraam van de Kunstuitleen?

• Informatie over de Kunstuitleen en de activiteiten van dit najaar
  • Maak je eigen Mondriaan doosje en Mondriaan kleurplaten
  • Maak jij de puzzel af...

Monumentendag
Dit weekend is het eveneens Monumentendag waarop een aantal Rijswijkse historische gebouwen voor het publiek geopend zijn, zoals de Oude Kerk in de Herenstraat en de Bonifatius aan de Van Vredenburchweg.

Komt u zaterdag langs op de Strandwalmarkt? Het belooft een gezellige dag te worden!
Lever de waardebon uit ‘De Rijswijkse Krant’ in bij onze kraam en ontvang een handig cadeau.