Strandwalfestival 2018

Gepubliceerd op: 31 augustus 2018 12:15

7 t/m 9 september 2018 is de tiende editie van het jaarlijkse Strandwalfestival in Rijswijk. Tijdens deze dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zich van zijn beste kant zien. De toegang is gratis.

De Van Vredenburchweg is op zaterdag 8 september 2018 omgebouwd tot Strandwalboulevard waarop van 12:00 tot 17:00 uur de Strandwalmarkt staat. Maak hier kennis met de vele activiteiten, die Rijswijkse organisaties te bieden hebben. De markt wordt opgedeeld in verschillende thema’s zoals zorg- en welzijn, kunst- en cultuur, paviljoen dierenplezier, duurzaamheidsplein en het sportpaviljoen op sportpark Welgelegen.

De Bibliotheek aan de Vliet op de Strandwalmarkt

De Bibliotheek aan de Vliet kunt u dit jaar ook weer vinden op de Strandwalmarkt. Hier informeren wij u graag over al onze activiteiten in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg.

Jeugdkraam

Ook dit jaar staat de Bibliotheek met een Jeugdkraam op de Strandwalmarkt. Hier kunnen kinderen leuke 'Raad eens hoeveel ik van je hou?' knutsels maken en informeren wij u over de activiteiten speciaal voor de jeugd.

Kunstuitleen

De Kunstuitleen is ook weer present op het Strandwalfestival met een kraam op de Strandwalmarkt.
Kom gezellig langs en laat je kunstzinnig inspireren!

Komt u zaterdag langs op de Strandwalmarkt? Het belooft een gezellige dag te worden!

Lever de waardebon uit ‘De Rijswijkse Krant’ in bij onze kraam en ontvang een handig cadeau.