Laat zien hoe uw toekomstbeeld van Rijswijk eruitziet!

Gepubliceerd op: 30 april 2019 10:28

‘Ontmoeting in beeld’ nodigt (amateur) kunstenaars van alle leeftijden uit om deel te nemen aan een wedstrijd waarin u kunt verbeelden hoe uw ideale leef- en woonomgeving in Rijswijk er in de toekomst uit moet zien. De Kunstuitleen in Rijswijk stelt haar wanden in juni beschikbaar voor de kunstwerken die meedoen.

Ideale woonomgeving

Kies een plek in Rijswijk die voor u de ideale woonomgeving is of pas een bestaande omgeving aan uw wensen aan. Natuurlijk kunt u ook uw fantasie laten gaan en uw ideale woonwijk of winkelcentrum op papier of paneel tevoorschijn toveren.

Toekomstbeeld van Rijswijk

Geef dit toekomstbeeld van Rijswijk vorm in een tekening, schilderij, foto of beeld. Het maakt niet uit welke techniek u gebruikt. Verf, potlood of krijt, een collage maken of Photoshop gebruiken. Alles is mogelijk!

Jury

De kunstwerken worden door een jury bekeken en beoordeeld. De jury zal letten op de uitvoering van het idee en de originaliteit.Op vrijdag 28 juni van 15:30 - 17:30 uur wordt de tentoonstelling afgesloten en de winnaar bekendgemaakt.

Aanleveren van uw kunstwerk

Aanleveren van uw kunstwerkMeld van tevoren uw kunstwerk aan door een e-mail te sturen naar Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen via jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl.

  • Tweedimensionale kunstwerken mogen maximaal 60 x 80 cm zijn
  • Driedimensionale kunstwerken mogen maximaal 150 cm hoog zijn
  • Het kunstwerk is droog en heeft (indien nodig) een goed ophangsysteem
  • Deelnemende kunstwerken moeten uiterlijk 1 juni bij de Kunstuitleen zijn ingeleverd

Ontmoeting in beeld

‘Ontmoeting in beeld’ is een platform voor (amateur) kunstenaars om elkaar te ontmoeten, te inspireren en om in debat te gaan over verschillende thema’s. Dit platform is ontstaan vanuit de projectgroep Cultuurvisie; Galerie ArtiShock, de gemeente Rijswijk en de Kunstuitleen.