Uitnodiging participatieavond bibliotheek van de toekomst

Gepubliceerd op: 23 december 2019 14:30

Gemeente Leidschendam-Voorburg organiseert op donderdagavond 9 januari 2020 van 19:30 - 21:30 uur een participatieavond bibliotheek van de toekomst. Op deze bijeenkomst gaat gemeente Leidschendam-Voorburg samen met u in gesprek over de ontwikkeling van de bibliotheek in Leidschendam-Voorburg.

Een kop koffie, een leeshoek, een lezing van een schrijver, werk- en studeerplekken, internet raadplegen, een cursus volgen, informatie zoeken of een uitgebreide collectie boeken. Wat zoekt u in de bibliotheek? Met wie zou de bibliotheek activiteiten kunnen organiseren? En wat zijn goede plekken daarvoor? Daarover gaat de gemeente Leidschendam-Voorburg graag met u in gesprek.

De bibliotheken in Nederland zijn volop in ontwikkeling, ook in Leidschendam-Voorburg. Dat komt door alle technologische mogelijkheden en een veranderende vraag vanuit bezoekers van de bibliotheek. Deze veranderingen bieden kansen voor de toekomst: naast het uitlenen van boeken en materialen bestaat de dienstverlening uit veel meer. De bibliotheek wordt steeds meer een ontmoetings- en belevingsplek.

Wilt u meedenken?

Meld u dan aan via www.lv.nl/bieb

Omdat de gemeente Leidschendam-Voorburg graag actief met u in gesprek gaat is er ruimte voor circa 60 deelnemers. Bij meer belangstelling wordt er een tweede avond georganiseerd.

Uw aanwezigheid en input wordt zeer gewaardeerd.

Datum, tijd en plaats

Datum: donderdag 9 januari 2020
Tijd: 19:30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
Plaats: Gemeentehuis Leidschendam, Raadhuisplein 1, 2264 BP in Leidschendam

Gemeenteraad

Uw suggesties en idee├źn worden meegegeven aan de gemeenteraad. De raad bespreekt naar verwachting op 13 januari 2020 tijdens de commissie samenleving drie scenario's voor de doorontwikkeling van de bibliotheek.

Kijk voor het voorstel en de definitieve agenda van de gemeenteraad op www.lv.nl/gemeenteraad