Update Bibliotheeksysteem op zondag 8 juli 2018

Gepubliceerd op: 2 juli 2018 15:00

Zondag 8 juli 2018 krijgt het bibliotheeksysteem van 17:00 - 23:00 uur een update. Hierdoor kunt u geen gebruik maken van:

• 'Mijn Bibliotheek'
  • Catalogus
  • Bibliotheek Wise App

Dit betekent dat u niet kunt verlengen, reserveren, betalen of de catalogus kunt raadplegen. Daarnaast is het niet mogelijk om tickets voor activiteiten te bestellen.

Naar verwachting zal alles vanaf 23:00 uur weer beschikbaar zijn.

_____________________________________________________________________________________

Pincode 'Mijn Bibliotheek' verdwijnt

Als u voor de eerste keer in gaat loggen bij 'Mijn Bibliotheek' kunt u gebruik maken van een automatisch aangemaakte pincode. Deze pincode/wachtwoord is gebaseerd op uw geboortedatum en bestaat uit 4 cijfers, deze is ingesteld op geboortedag en geboortejaar (ddjj).

Vanaf zondag 8 juli zal de pincode voor het inloggen in 'Mijn Bibliotheek' verdwijnen. U kunt dan alleen nog inloggen met een gebruikersnaam (of pasnummer) en wachtwoord.

- Wat moet ik doen als ik nog geen wachtwoord heb aangemaakt?
U kunt zich dan niet meer aanmelden in 'Mijn Bibliotheek' en krijgt de melding 'Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist'. Via de link wachtwoord opvragen kunt u, via het bij ons bekende e-mailadres, een wachtwoord instellen.

• Is het e-mailadres bij meerdere leden in gebruik? Dan wordt ook het pasnummer of gebruikersnaam gevraagd.
  • Is er geen e-mailadres in ons systeem opgenomen of weet u het betreffende e-mailadres niet, dan kunt u contact opnemen met de bibliotheek.

- Strengere regels voor een wachtwoord
Met ingang van de nieuwe privacy wetgeving zijn de regels voor de samenstelling van een wachtwoord aangescherpt.

Een veilig wachtwoord bestaat uit:

• een aaneengesloten reeks van 8 of meer tekens;
  • minstens 1 hoofdletter;
  • minstens 1 kleine letter;
  • minstens 1 cijfer;
  • minstens 1 teken !@$%^*()<>?.

- Ik heb al een wachtwoord. Moet ik deze nu wijzigen?
Wanneer u al eerder een wachtwoord heeft aangemaakt, maar deze voldoet niet aan de bovenstaande eisen dan hoeft u deze niet te wijzigen. U kunt gewoon inloggen.