Werk aan jezelf, met de gratis workshops van Indigo Preventie

Gepubliceerd op: 7 februari 2019 11:33

Indigo Preventie geeft weer workshops bij de Bibliotheek aan de Vliet. Sinds enkele jaren werken Indigo Preventie en de bibliotheek samen. Omdat de workshops heel succesvol en snel volgeboekt zijn, bieden we weer een nieuwe serie aan. De eerste workshops zijn op 26 februari in Rijswijk en 28 februari in Voorburg.

(Meer) grip op uw leven

Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken. Indigo Preventie biedt workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen.

De workshops worden in groepen van maximaal 12 - 15 personen gegeven.

Positief denken

Wanneer we negatief denken heeft dat ook effect op hoe we ons voelen, hoe we overkomen op anderen en uiteindelijk ook hoe we onszelf zien. U leert om op een andere, eerlijkere manier naar uzelf en zaken te kijken. Met andere deelnemers wisselt u uit hoe u positiever kunt denken. U leert kritischer te kijken naar uw eigen denkpatronen en u probeert anders om te gaan met belemmerende gedachten.

Rijswijk | dinsdag 26 februari | 14.00 – 16.00 uur

Meer zelfvertrouwen

Hebt u weinig zelfvertrouwen? Dan kunt u vaak denken dat mensen van alles over u vinden. Daar blijkt meestal niets van waar. Tijdens deze workshop ontdekt u hoe uw zelfbeeld van invloed is op uw zelfvertrouwen. U leert hoe uw lichaamshouding een eerste indruk kan beïnvloeden. En u leert positieve en negatieve eigenschappen te benoemen en anders te omschrijven.

Voorburg | donderdag 28 februari | 14.00 – 16.00 uur

Gratis

Deelname aan de workshops is gratis. Uitgebreide informatie over deze en alle andere workshops vindt u in de speciale folder die u in de bibliotheek kunt afhalen of via de onderstaande knop. Vooraf aanmelden via de website of aan de balie in de bibliotheek. Let op! VOL = VOL.