Werk aan jezelf met workshops van Indigo Preventie

Gepubliceerd op: 28 februari 2018 11:49

Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet bieden de komende maanden weer gratis workshops aan onder de noemer ‘Werk aan jezelf’. Alle workshops worden gehouden in de bibliotheek in Rijswijk. Sinds vorig jaar werken Indigo Preventie en de bibliotheek samen. Omdat de workshops heel succesvol zijn, wordt er nu weer een nieuwe serie aangeboden.

Iedereen heeft wel eens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken. Indigo Preventie biedt workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen. Doe daarom mee met de workshops in de bibliotheek in Rijswijk!

Ontspanningstechnieken

De eerste workshop is op maandag 12 maart van 13:30 - 15:30 uur. Het onderwerp is dan ‘Ontspanningstechnieken’. In alle drukte van tegenwoordig is het goed om af en toe even stil te staan en rust te nemen. In deze workshop leert u wat het effect is van spanning en ontspanning op uw lichaam en met welke technieken u zelf uw lichaam kunt ontspannen.

Overige workshops

De onderwerpen en de data van de andere workshops:

• Positief denken | woensdag 11 april | 14:00 - 16:00 uur
  • Stoppen met piekeren | maandag 7 mei | 14:00 - 16:00 uur
  • Mindfulness | donderdag 7 juni | 14:00 - 16:00 uur
  • Omgaan met stress | donderdag 5 juli | 09:00 - 11:00 uur
  • Assertiviteit | maandag 3 september | 13:30 - 15:30 uur

Gratis

Deelname aan de workshop is gratis. Meer informatie en vooraf aanmelden kan via onderstaande knop of aan de balie in de bibliotheek. Let op! VOL = VOL. Uitgebreide informatie staat ook in de speciale folder die u in de bibliotheek kunt afhalen.

Indigo

Indigo is een landelijke organisatie. Indigo biedt mensen mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Indigo-west is in onze regio een onderdeel van de Parnassia Groep. Indigo Preventie biedt deze workshops gratis aan dankzij een samenwerking met de gemeente Rijswijk.